Passa al contingut principal

Entrades

REFORMA INTEGRAL A SITGES

Reforma integral d'habitatge a Sitges. La cuina es va obrir a la sala d'estar; una petita taula de vidre fa d'element de separació entre l'espai de la cuina i la zona del rebedor. A l'habitació principal es va apostar per integrar el bany a dins de l'habitació creant un espai obert amb el vestidor i el moble del lavabo. Tot el mobiliari és dissenyat per M2 i fet a mida. La il·luminació indirecte i els fals sostre també és un element important del projecte que ajuda a reforçar la zonificació.






Entrades recents

CUINA OBERTA

En aquest projecte M2 interiorisme obre la cuina a la sala d'estar-menjador, creant un espai diàfan, més lluminós i ampli. La cuina es converteix així en el cor de la casa, no només en un espai de treball, sinó també en un espai de relació.



ABANS 


REFORMA INTEGRAL A ESPLUGUES DE LLOBREGAT

Un estil elegant i pràctic caracteritza tot el projecte.
El projecte de M2  unifica la cuina i el safareig creant una cuina molt pràctica amb  capacitat d'emmagatzematge, un barra amb tamborets on improvisar un àpat i els electrodomèstics integrats.
Una altra necessitat dels clients era convertir l'únic bany de l'habitatge en dos banys, ja que era un a estança molt gran i desaprofitada. Així es va procedir a dividir l'espai creant dos banys funcionals amb plat de dutxa, mampara, moble de lavabo i sanitaris. Tot pensat pel dia a dia d'una família actual.















ANTES






MOBILIARI A MIDA

Els clients d'aquest pis a Barcelona tenien el mobiliari de feia més de trenta anys i necessitaven una renovació integral. Per aconseguir aquest objectiu M2 interiorisme ha dissenyat tot el mobiliari a mida, amb una combinació de laca i fusta, aprofitant part del mobiliari del client com la taula i les cadires,  la il·luminiació indirecte del sostre també ha ajudat  a crear ambients i una il·luminació més funcional.







ANTES 

CASA UNIFAMILIAR A SITGES

Reforma de la planta baixa d'una casa unifamiliar situada a Sitges.
En aquest projecte el punt de partida és obrir la cuina a la sala d'estar menjador. Es crea un espai diàfan, amb molta llum natural i vistes al mar.
Un petit mur a mitja alçada serveix com a separació entre la cuina i el que serà la sala d'estar. El fals sostre, juntament amb la il·luminació indirecte també ajuda a reforçar la zonificació.
Es conserva el parquet de bubinga existent i s'opta per treballar amb el color gris marengo i el blanc; els mobles i el taulell de cuina són de color gris.  Per donar més lleugeresa a la cuina es va escollir una campana integrada al sostre.


Aquí està el resultat.










DETALLS DE LA CUINA









PROJECTE 



REFORMA CUINA A ESPLUGUES DE LLOBREGAT

Reforma parcial de la cuina; canviant mobles, taulell de cuina, electrodomèstics i terra de parquet. La distribució de la cuina es va mantenir igual ja que no es va fer obra i es van conservar les rajoles, tal i com ens va indicar els clients, també es va conservar una taula auxiliar.

Tot i així el resultat és un canvi espectacular. Un ambient càlid i renovat; els mobles de cuina amb blanc, encimera de silestone i el paviment de parquet.




ABANS 


TERRASSA URBANA

Els clients desitjaven reformar la terrassa, però sobretot volien una reforma que fos pràctica i que impliqués el mínim  manteniment possible. Per aquest motiu es va escollir el gres porcelànic imitació fusta en paviment i revestiments. També els troncs de bambú per decorar una de les parets i bambú fresc. Tot ells materials i plantes que impliquen molt poc manteniment.
El projecte de M2 també va delimitar diferents zones per a usos diferents; una bancada per seure, la zona de la barbacoa i la taula principal. La il·luminació indirecta reforça els diferents ambients.





ABANS