Passa al contingut principal

La reforma integral d'un comerç

Una òptica funcional
La reforma d'aquest espai comercial va suposar un repte molt interessant per que a més de la imatge del local, el mobiliari hauria de ser un aspecte fonamental a resoldre. A M2 varem optar per una línia de mobles modulars, polivalents, i fets a mida. Cada moble és un expositor de cara al carrer i a l'interior és un punt d'atenció al client. 
Amb això aconseguim una reducció de costos i una unificació dels espais, amb un aspecte final modern, i funcional. La il·luminació juga un paper molt important per oferir una imatge de claredat i nitidesa.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

REFORMA SALÓ-MENJADOR A ESPLUGUES DE LLOBREGAT

En aquesta reforma tot el mobiliari s'ha dissenyat a mida, combinant diferents materials, laca blanca, pladur i fusta.  S'ha dissenyat el moble de la televisió amb capacitat per emmagatzemar, un moble baix que serveix com a separació entre la sala d'estar i el menjador, també amb capacitat per guardar coses i finalment una llibreria vista que enllaça amb el passadís donant continuïtat a l'espai. 


REFORMA A SANT JUST DESVERN

Els clients d'aquest pis a Sant Just Desvern desitjaven una renovació. Un estil elegant i pràctic caracteritza aquest habitatge. La prestatgeria a mida del saló és una combinació de pla-dur i laca blanca amb llum indirecte. A la cuina els mobles són amb tirador integrat de color blanc i encimera fosca de Neolith . A l'habitació principal és va dissenyar un espai obert, on els mobles del vestidor fan de separació entre el dormitori i el bany.  


r
REFORMA CUINA A ESPLUGUES DE LLOBREGAT

Reforma parcial de la cuina; canviant mobles, taulell de cuina, electrodomèstics i terra de parquet. La distribució de la cuina es va mantenir igual ja que no es va fer obra i es van conservar les rajoles, tal i com ens va indicar els clients, també es va conservar una taula auxiliar.

Tot i així el resultat és un canvi espectacular. Un ambient càlid i renovat; els mobles de cuina amb blanc, encimera de silestone i el paviment de parquet.
ABANS