Passa al contingut principal

Redistribuir l'espai per treure'n el màxim profit

El rebedor es la zona de benvinguda, per als de casa i també per als convidats…
Abans
La clau per aquest projecte és la redistribució dels envans. L’aprofitament de l’espai ha permès afegir un moble divisori creant així un espai mes diàfan. A la sala un moble baix fet a mida i la il·luminació indirecta ajuden a crear un ambient confortable.



Desprès. Detall del moble separador
Desprès. Detall del nou rebedor

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

REFORMA SALÓ-MENJADOR A ESPLUGUES DE LLOBREGAT

En aquesta reforma tot el mobiliari s'ha dissenyat a mida, combinant diferents materials, laca blanca, pladur i fusta.  S'ha dissenyat el moble de la televisió amb capacitat per emmagatzemar, un moble baix que serveix com a separació entre la sala d'estar i el menjador, també amb capacitat per guardar coses i finalment una llibreria vista que enllaça amb el passadís donant continuïtat a l'espai. 






REFORMA A SANT JUST DESVERN

Els clients d'aquest pis a Sant Just Desvern desitjaven una renovació. Un estil elegant i pràctic caracteritza aquest habitatge. La prestatgeria a mida del saló és una combinació de pla-dur i laca blanca amb llum indirecte. A la cuina els mobles són amb tirador integrat de color blanc i encimera fosca de Neolith . A l'habitació principal és va dissenyar un espai obert, on els mobles del vestidor fan de separació entre el dormitori i el bany.  






r












REFORMA CUINA A ESPLUGUES DE LLOBREGAT

Reforma parcial de la cuina; canviant mobles, taulell de cuina, electrodomèstics i terra de parquet. La distribució de la cuina es va mantenir igual ja que no es va fer obra i es van conservar les rajoles, tal i com ens va indicar els clients, també es va conservar una taula auxiliar.

Tot i així el resultat és un canvi espectacular. Un ambient càlid i renovat; els mobles de cuina amb blanc, encimera de silestone i el paviment de parquet.




ABANS