Ves al contingut principal

REFORMA PARCIAL A SARRIÀ



 El projecte de M2  és un projecte d'estil modern. L'objectiu de la clienta era aconseguir un ambient equilibrat i  funcional, mantenint peces de mobiliari existents com el rellotge de peu del rebedor , el sofà del rebedor i objectes de decoració.
S'han triat colors neutres blancs i grisos, combinats amb un toc de color vermell: coixins i paper pintat.
Al menjador s'ha optat per fer unes prestatgeries de pla-dur amb una il·luminació indirecte. S'ha mantingut la barana, el rellotge i altres elements existents. El resultat és un espai modern, net, equilibrat sense ser fred, on poder relaxar-se i gaudir de la  casa al arribar.













Entrades populars d'aquest blog

REFORMA SALÓ-MENJADOR A ESPLUGUES DE LLOBREGAT

En aquesta reforma tot el mobiliari s'ha dissenyat a mida, combinant diferents materials, laca blanca, pladur i fusta.  S'ha dissenyat el moble de la televisió amb capacitat per emmagatzemar, un moble baix que serveix com a separació entre la sala d'estar i el menjador, també amb capacitat per guardar coses i finalment una llibreria vista que enllaça amb el passadís donant continuïtat a l'espai. 






REFORMA A SANT JUST DESVERN

Els clients d'aquest pis a Sant Just Desvern desitjaven una renovació. Un estil elegant i pràctic caracteritza aquest habitatge. La prestatgeria a mida del saló és una combinació de pla-dur i laca blanca amb llum indirecte. A la cuina els mobles són amb tirador integrat de color blanc i encimera fosca de Neolith . A l'habitació principal és va dissenyar un espai obert, on els mobles del vestidor fan de separació entre el dormitori i el bany.  






r












REFORMA CUINA A SANT JUST DESVERN

La clienta va reformar-se la cuina amb M2 INTERIORISME fa 17 anys. A finals del 2017 va tornar a acudir a M2 per realitzar petits canvis a la cuina per actualitzar-la i donar-li un aire diferent; ja que la cuina estava en perfecte estat.  Simplement canviant l'encimera, la campana decorativa, l'aigüera i tornant a pintar d'un color diferent el resultat és una CUINA TOTALMENT ACTUAL.  





ABANS (fotos de la primera reforma fa 17 anys)