Passa al contingut principal

CUINA AMB ILLA A VILANOVA I LA GELTRÚ


En aquest projecte es va optar per tirar un envà i fer més gran la cuina:
El resultat és una cuina de grans dimensions amb una illa central i vistes al jardí.
Al costat del finestral de vidre hi ha una taula i unes cadires per poder fer els àpats del dia a dia.
Els mobles són de laca blanca amb tirador incorporat a la porta, l'encimera de silestone gris i campana decorativa. El forn i el microones estan col·locats en columna i es combinen els mobles de calaixos amb armaris alts i mobles penjats amb vitrina de vidre.


Una de les paretes s'ha pintat d'un color taronja viu que destaca amb el mobiliari blanc. El radiador d'aquesta paret es  de color gris.


Entrades populars d'aquest blog

REFORMA SALÓ-MENJADOR A ESPLUGUES DE LLOBREGAT

En aquesta reforma tot el mobiliari s'ha dissenyat a mida, combinant diferents materials, laca blanca, pladur i fusta.  S'ha dissenyat el moble de la televisió amb capacitat per emmagatzemar, un moble baix que serveix com a separació entre la sala d'estar i el menjador, també amb capacitat per guardar coses i finalment una llibreria vista que enllaça amb el passadís donant continuïtat a l'espai. 


REFORMA A SANT JUST DESVERN

Els clients d'aquest pis a Sant Just Desvern desitjaven una renovació. Un estil elegant i pràctic caracteritza aquest habitatge. La prestatgeria a mida del saló és una combinació de pla-dur i laca blanca amb llum indirecte. A la cuina els mobles són amb tirador integrat de color blanc i encimera fosca de Neolith . A l'habitació principal és va dissenyar un espai obert, on els mobles del vestidor fan de separació entre el dormitori i el bany.  


r
REFORMA CUINA A SANT JUST DESVERN

La clienta va reformar-se la cuina amb M2 INTERIORISME fa 17 anys. A finals del 2017 va tornar a acudir a M2 per realitzar petits canvis a la cuina per actualitzar-la i donar-li un aire diferent; ja que la cuina estava en perfecte estat.  Simplement canviant l'encimera, la campana decorativa, l'aigüera i tornant a pintar d'un color diferent el resultat és una CUINA TOTALMENT ACTUAL.  

ABANS (fotos de la primera reforma fa 17 anys)