Passa al contingut principal

REFORMA INTEGRAL A ESPLUGUES DE LLOBREGAT

Un estil elegant i pràctic caracteritza tot el projecte.
El projecte de M2  unifica la cuina i el safareig creant una cuina molt pràctica amb  capacitat d'emmagatzematge, un barra amb tamborets on improvisar un àpat i els electrodomèstics integrats.
Una altra necessitat dels clients era convertir l'únic bany de l'habitatge en dos banys, ja que era un a estança molt gran i desaprofitada. Així es va procedir a dividir l'espai creant dos banys funcionals amb plat de dutxa, mampara, moble de lavabo i sanitaris. Tot pensat pel dia a dia d'una família actual.ANTES
Entrades populars d'aquest blog

REFORMA SALÓ-MENJADOR A ESPLUGUES DE LLOBREGAT

En aquesta reforma tot el mobiliari s'ha dissenyat a mida, combinant diferents materials, laca blanca, pladur i fusta.  S'ha dissenyat el moble de la televisió amb capacitat per emmagatzemar, un moble baix que serveix com a separació entre la sala d'estar i el menjador, també amb capacitat per guardar coses i finalment una llibreria vista que enllaça amb el passadís donant continuïtat a l'espai. 


REFORMA CUINA A ESPLUGUES DE LLOBREGAT

Reforma parcial de la cuina; canviant mobles, taulell de cuina, electrodomèstics i terra de parquet. La distribució de la cuina es va mantenir igual ja que no es va fer obra i es van conservar les rajoles, tal i com ens va indicar els clients, també es va conservar una taula auxiliar.

Tot i així el resultat és un canvi espectacular. Un ambient càlid i renovat; els mobles de cuina amb blanc, encimera de silestone i el paviment de parquet.
ABANS 


REFORMA A SANT JUST DESVERN

Els clients d'aquest pis a Sant Just Desvern desitjaven una renovació. Un estil elegant i pràctic caracteritza aquest habitatge. La prestatgeria a mida del saló és una combinació de pla-dur i laca blanca amb llum indirecte. A la cuina els mobles són amb tirador integrat de color blanc i encimera fosca de Neolith . A l'habitació principal és va dissenyar un espai obert, on els mobles del vestidor fan de separació entre el dormitori i el bany.  


r