Passa al contingut principal

REFORMA PARCIAL A ESPLUGUES


En aquest projecte M2interiorisme ha realitzat una reforma parcial de la vivenda, canviant la distribució del mobiliari de la sala d'estar-menjador, per aprofitar al màxim l'espai, sense haver de fer obra.
El moble de la televisió fa d'element separador entre la sala d'estar i la zona del menjador. Tot el mobiliari ha estat dissenyat per M2 i fet a mida pels nostres fusters. També s'ha reformat la cuina aprofitant tots els racons i creant una barra amb dos tamborets per fer un menjar ràpid.
Els colors escollits són el blanc pels mobles, laca blanca amb tirador integrat, i un gris neutre i elegant a les parets. La nota de color la donen els complements decoratius; quadres, flors etc. Sempre buscant un disseny elegant, funcional i pràctic.


ABANSEntrades populars d'aquest blog

REFORMA SALÓ-MENJADOR A ESPLUGUES DE LLOBREGAT

En aquesta reforma tot el mobiliari s'ha dissenyat a mida, combinant diferents materials, laca blanca, pladur i fusta.  S'ha dissenyat el moble de la televisió amb capacitat per emmagatzemar, un moble baix que serveix com a separació entre la sala d'estar i el menjador, també amb capacitat per guardar coses i finalment una llibreria vista que enllaça amb el passadís donant continuïtat a l'espai. 


REFORMA CUINA A ESPLUGUES DE LLOBREGAT

Reforma parcial de la cuina; canviant mobles, taulell de cuina, electrodomèstics i terra de parquet. La distribució de la cuina es va mantenir igual ja que no es va fer obra i es van conservar les rajoles, tal i com ens va indicar els clients, també es va conservar una taula auxiliar.

Tot i així el resultat és un canvi espectacular. Un ambient càlid i renovat; els mobles de cuina amb blanc, encimera de silestone i el paviment de parquet.
ABANS 


REFORMA A SANT JUST DESVERN

Els clients d'aquest pis a Sant Just Desvern desitjaven una renovació. Un estil elegant i pràctic caracteritza aquest habitatge. La prestatgeria a mida del saló és una combinació de pla-dur i laca blanca amb llum indirecte. A la cuina els mobles són amb tirador integrat de color blanc i encimera fosca de Neolith . A l'habitació principal és va dissenyar un espai obert, on els mobles del vestidor fan de separació entre el dormitori i el bany.  


r